رزین پلی یورتان دو جزئی
رزین پلی یورتان دو جزئی
Blog Article
آن ها یک لایه پیوسته روی سطح رنگ شده تشکیل داده و یکنواختی و انسجام را به پوشش می دهند.
– قابلیت نورپردازی و رنگپذیری فوقالعاده سریع (رنگهای پلاستیک و اکرلیک)
– نصب سریع و آسان در کوتاهترین زمان ممکن (بدون جابجایی در وسایل محل مورد نظر)
هنگام انتخاب رزین از چه مواد تقویتی می توان در آن استفاده کرد؟
رزین های پلی اتیلن را می توان به عنوان رایج ترین نوع رزین معرفی کرد که در بردارنده ویژگی های خاصی مانند مقاومت شیمیایی بالا، انعطاف پذیری عالی هستند.
پلییورتان در تولید تجهیزات ورزشی مانند تنیس راکت، توپها، و میزهای پینگ پنگ استفاده میشود.
پلییورتان به راحتی میتواند با افزودن مواد و تغییر فرمولاسیون به منظور به دست آوردن خصوصیتهای مورد نظر، تغییر شکل یابد.
در حقیقت رزین پلی یورتان دو جزئی به همراه هاردنر در صنعت رنگسازی تحت عنوان پایه رنگ مورد استفاده قرار میگیرد.
رزین های پلی استر دارای پیوند شیمیایی قوی با سایر قطعات پلی استر و اکثر پلاستیک های ترموست هستند. این رزین می تواند به چوب و برخی فلزات بچسبد. رزین های پلی استر حاوی استایرن هستند، که می تواند مواد پلی استایرن و پلی پروپیلن را حل کند.
از این نوع رزین عمدتا برای ساخت سیمان، ریخته گری، ساخت لمینت و ابزارآلات الکتریکی استفاده می گردد.
پلی یورتان انعطافپذیری و نرمش بیشتری نسبت به اپوکسی دارد که این قابلیت آن موجب شده مقاومت بیشتری در برابر خط و خش، پوسیدگی و ساییدگی داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع محصولات شیمیایی از جمله چسب، مادر رنگ، آستری آلکیدی، ضد زنگ و مواد اولیه، از سایت عارف شیمی بازدید کنید.
رزین اپوکسی موادی دو جزئی متشکل از رزین اپوکسی و سخت شونده ی هاردنر می باشد. رزین های اپوکسی کارایی های بالایی دارد که بطور گسترده در تقویت، ترمیم و مقاوم سازی انواع سازه ها به خصوص در تولید محصولات کامپوزیتی مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین از آن در ساخت قالب های مستحکم استفاده می شود.
سامانههای آمیخته یکی از راههای بهکارگیری اکسازولیدین و پلی اوره (ترکیب کردن دو سامانه) با هم است. لازم است که موازنه شیمیایی انجام گیرد که البته سامانههای با حجم یک به یک چنیناند. در برخی متن کامل مقاله را بخوانید از موارد، وجود عامل رطوبت زا برای عمل سخت شدن ضرورت دارد. در کفپوشهای با سامانههای بر پایه آب، هنگامی که سطح زیادی با سامانههای رنگی بر پایه حلال رنگ میشود، مقادیر قابل توجهی از ترکیبات آلی فرار وارد میشود. کاربرد روزافزون پوششها، بازار بزرگی برای سامانههای عاری از حلال یا سامانههای بر پایه آب به وجود آوردهاست. رنگهای پلیاورتانی و آمیختههای آنها و رزینهای آکریلیکی سهم زیادی از بازار اروپا را به خود اختصاص دادهاند. پلیمرهای اکریلیکی امولسیونی یا همان لاتکسها نسبتاً ارزانتر هستند. امولسیونهای آکریلیکی نیز تقریباً برای چند سال جزو کالاهای مقرون به صرفه محسوب میشدند که کاربرد زیادی در پوششهای تزئینی دارند، بهخصوص در کفپوشهای از جنس پلیاورتان که در مقابل سایش نسبت به نوع آکریلیکی بسیار مقاوم ترند، ولی این ترکیبات گران بوده و تلاش میشود تا فرمولهای جدید ارزان از آنها تهیه شود.